Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

LIRIK SYAIR KRASAN TEN MADRASAH

*SYAIR KRASAN TEN MADRASAH* 

*Ibu Bapak Kulo Matur*

*Kulo Krasan ten Madrasah*

 

Amergi ten Madrasah Wonten Abah Yai

Ingkang Tulus Ikhlas Mengasuh Kulo

Amergi ten Madrasah Ustadz Lan Ustadzah

Tlus Ikhlas Ngajari Marang Kulo

 

*Ibu Bapak Kulo Matur*

*Kulo Krasan ten Madrasah*

 

Amergi ten Madrasah

Kulo Katah Konco

Ndadoske Kulo Katah Pengalaman

Amergi ten Madrasah

Kulo Katah Konco

Tambah Sedulur Saking Ngendi Papan

 

*Ibu Bapak Kulo Matur*

*Kulo Krasan ten Madrasah*

 

Amergi ten Madrasah

Kulo Nggih Sinau

Maniko Werni-Werni Macem Ilmu

Amergi ten Madrasah

Dituturi Tawadhu

Sopan Lan Santun Marang Poro Guru

 

*Ibu Bapak Kulo Matur*

*Kulo Krasan ten Madrasah*

 

Ibu Bapak Ampun Khawatir Lan Getun

Ten Mriki Sae Keadaanipun

Kulo Nyuwun Mawon

Dongo Restunipun

Mugi Saget Manfaat Ilmunipun


INSTRUMEN KRASAN MONDOK 1


SYAIR KRASAN WONTEN PONDOK VERSI ASLI






Posting Komentar untuk "LIRIK SYAIR KRASAN TEN MADRASAH"